Waar ligt jouw ambitie?

Onze ambitie is om onze klanten te kunnen helpen met het ontwikkelen van hun nieuwe website, een applicatie of ze te helpen met hun online marketing.
Hoe we dat doen? Met een groep van meer dan 50 enthousiaste en ambitieuze professionals, die iedere dag gaan voor het uiterste!

Projectmanagement

Wij hebben een team van zes Projectmanagers. Samen zorgen zij ervoor dat alle projecten soepel verlopen. Dit doen ze door de stappen binnen een project te begeleiden. Onze Projectmanagers houden het overzicht over het project, schakelen veel tussen verschillende taken en hebben veel contact, zowel met de klant als met collega's in hun projectteam.

7 vacature(s)

Bekijk meer

Customer Success Manager

Projectmanagement, Utrecht

Jij bent als Customer Success Manager bij Social Brothers het aanspreekpunt voor onze klanten die een afgerond project hebben. Jij zorgt ervoor dat alle binnenkomende vragen van onze klanten behandeld worden en met een team…

Bekijk vacature

Traineeship Digital Projectmanager

Projectmanagement, Utrecht

Jij bent net afgestudeerd en je hebt interesse in innovatie, uitdagende projecten en het samenwerken in een hecht team. Jij vindt projectmanagement super leuk maar je weet nog niet precies welke richting jij het meest…

Bekijk vacature

Medior Digital Projectmanager bij WP Brothers

Projectmanagement, Utrecht

Wij groeien hard en we hebben onze handen vol met toffe op maat gemaakte webprojecten. Wij zoeken een Medior Digital Projectmanager voor WP Brothers die affiniteit heeft met IT. Je hoeft geen diehard computernerd te…

Bekijk vacature

Junior Digital Projectmanager bij WP Brothers

Projectmanagement, Utrecht

Wij groeien hard en we hebben onze handen vol met toffe op maat gemaakte webprojecten. Wij zoeken een Junior Digital Projectmanager voor WP Brothers die affiniteit heeft met IT. Je hoeft geen diehard computernerd te…

Bekijk vacature

Medior Digital Projectmanager bij 2DIGITS

Projectmanagement, Utrecht

Wij groeien hard en we hebben onze handen vol met toffe op maat gemaakte projecten. Wij zoeken een Medior Digital Projectmanager voor 2DIGITS projecten die affiniteit heeft met IT en innovatie. Je hoeft geen diehard…

Bekijk vacature

Junior Digital Projectmanager bij 2DIGITS

Projectmanagement, Utrecht

Wij groeien hard en we hebben onze handen vol met toffe ICT-projecten. Wij zoeken een Junior Digital Projectmanager voor 2DIGITS projecten die affiniteit heeft met IT. Je hoeft geen diehard computernerd te zijn, maar een…

Bekijk vacature

Waar wacht je nog op?

Social Brothers streeft ernaar om de mensen met ambitie en behoefte om te ontwikkelen een plek te bieden waar dat kan. Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw professionele ontwikkeling? Laat het ons weten en wellicht stap jij straks in een wereld waar jij jouw ambitie waar kan maken!

Solliciteer nu!

Sollicitatie

De eerste stap is het versturen van jouw sollicitatie. Een motivatiebrief is niet nodig, stuur wel je CV mee. Je krijgt binnen een paar dagen reactie.

Kennismaking

Wanneer jouw profiel overeen komt met onze verwachtingen, nodigen we je uit voor een kennismaking. Dit zal een gesprek zijn van maximaal 1 uur. In dit gesprek krijg je alles te horen over de functie en kijken we samen of de functie en het bedrijf bij jou passen.

 

Assessment

Na een goede klik bij de kennismaking krijg je de kans om een assessment te maken die is gemaakt voor deze functie. In deze case worden jouw inhoudelijke skills getest en kan jij gelijk zien wat je in huis hebt.

Tweede gesprek

Wanneer jij het assessment hebt gerockt en de klik tussen jou en het bedrijf is goed, nodigen we je uit voor een tweede gesprek bij ons op kantoor. Tijdens dit gesprek leer je jouw directe leidinggevende en de HR Medewerker kennen. Jij geeft aan wat jouw ambities zijn en waarom jij bij Social Brothers en de functie past.

Besluit

Na het tweede gesprek is het tijd om de knoop door te hakken voor ons beide. Wij komen met een contractvoorstel als we positief zijn en we zijn natuurlijk erg benieuwd naar jouw reactie hierop.