Waar ligt jouw ambitie?

Onze ambitie is om onze klanten te kunnen helpen met het ontwikkelen van hun nieuwe website, een applicatie of ze te helpen met hun online marketing.
Hoe we dat doen? Met een groep van meer dan 50 enthousiaste en ambitieuze professionals, die iedere dag gaan voor het uiterste!

Marketing

Ons Marketingteam is met tien mensen een hard groeiend team binnen Social Brothers. Iedere dag worden campagnes opgezet, verbeterd en geoptimaliseerd om zo onze klanten te ondersteunen met hun online marketing. Dit team kenmerkt zich door keihard werken, het beste resultaat willen halen en kritisch zijn op het eigen en elkaars werk. Regelmatig worden er kennissessies gehouden, waarmee groei en innovatie centraal staat bij onze marketeers.

6 vacature(s)

Bekijk meer

Traineeship Digital Marketing

Marketing, Utrecht

Jij hebt een keuze gemaakt en wil je gaan verdiepen in Digital Marketing. In ons Traineeship Digital Marketing ontdekken wij samen met jou welke onderdelen van Digital Marketing het beste bij jou passen. Is dat…

Bekijk vacature

Advertising & Data Specialist

Marketing, Utrecht

Wil jij een essentieel onderdeel worden van de groei van onze opdrachtgevers? Dan is de rol van Advertising & Data Specialist bij Social Brothers echt iets voor jou. In deze rol ben jij verantwoordelijk voor…

Bekijk vacature

Traineeship Advertising & Data Specialist

Marketing, Utrecht

Digital Advertising is voor jou gemaakt. Vanuit een carrièreswitch, net afgestudeerd óf met al enige ervaring door een eerdere baan, een stage of een opleiding, ben jij klaar om de volgende stap te maken tijdens…

Bekijk vacature

Traineeship Digital Consultant

Marketing, Utrecht

Heb jij digital marketing, web, CRM of content ervaring en vind jij het gaaf om op strategisch vlak mee te denken met onze klanten op het gebied van online groei samen met een hecht team?…

Bekijk vacature

SEO Specialist

Marketing, Utrecht

Wil jij op nummer 1 posities in Google ranken voor onze klanten? Achterhalen wat het verschil is tussen het zoekgedrag is Nederland en Duitsland? Brainstormen met onze developers om de LCP te verlagen? Bij Social…

Bekijk vacature

Digital Consultant

Marketing, Utrecht

Vind jij het gaaf om op strategisch vlak mee te denken met onze klanten op het gebied van online groei samen met een hecht team? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zoeken versterking…

Bekijk vacature

Waar wacht je nog op?

Social Brothers streeft ernaar om de mensen met ambitie en behoefte om te ontwikkelen een plek te bieden waar dat kan. Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw professionele ontwikkeling? Laat het ons weten en wellicht stap jij straks in een wereld waar jij jouw ambitie waar kan maken!

Solliciteer nu!

Sollicitatie

De eerste stap is het versturen van jouw sollicitatie. Een motivatiebrief is niet nodig, stuur wel je CV mee. Je krijgt binnen een paar dagen reactie.

Kennismaking

Wanneer jouw profiel overeen komt met onze verwachtingen, nodigen we je uit voor een kennismaking. Dit zal een gesprek zijn van maximaal 1 uur. In dit gesprek krijg je alles te horen over de functie en kijken we samen of de functie en het bedrijf bij jou passen.

 

Assessment

Na een goede klik bij de kennismaking krijg je de kans om een assessment te maken die is gemaakt voor deze functie. In deze case worden jouw inhoudelijke skills getest en kan jij gelijk zien wat je in huis hebt.

Tweede gesprek

Wanneer jij het assessment hebt gerockt en de klik tussen jou en het bedrijf is goed, nodigen we je uit voor een tweede gesprek bij ons op kantoor. Tijdens dit gesprek leer je jouw directe leidinggevende en de HR Medewerker kennen. Jij geeft aan wat jouw ambities zijn en waarom jij bij Social Brothers en de functie past.

Besluit

Na het tweede gesprek is het tijd om de knoop door te hakken voor ons beide. Wij komen met een contractvoorstel als we positief zijn en we zijn natuurlijk erg benieuwd naar jouw reactie hierop.