Waar ligt jouw ambitie?

Onze ambitie is om onze klanten te kunnen helpen met het ontwikkelen van hun nieuwe website, een applicatie of ze te helpen met hun online marketing.
Hoe we dat doen? Met een groep van meer dan 50 enthousiaste en ambitieuze professionals, die iedere dag gaan voor het uiterste!

Back-end

Back-end Developers zijn echte nerds, ook bij Social Brothers, maar het zijn wel sociale nerds. Zij zitten de hele dag met hun neus in de code en weten voor de lastigste koppelingen een oplossing te verzinnen. Alle systemen worden aan elkaar gekoppeld en handmatig werk wordt verleden tijd door het werk van onze Back-end Developers.

6 vacature(s)

Bekijk meer

Unity Developer

Back-end, Utrecht

Het creëren van een digitale omgeving, een visualisatie waardoor je in een andere wereld terecht komt. Wij zoeken een Developer op onze Back-end afdeling die ervaring heeft met Unity. Wij willen bij Social Brothers onze…

Bekijk vacature

Medior C# .NET Developer

Back-end, Utrecht

Wij zijn op zoek naar een Medior C# .NET Developer die ons Back-end team bij Social Brothers komt versterken. Samen met de andere Back-end Developers uit het team ben je verantwoordelijk voor het werken aan…

Bekijk vacature

Traineeship C# .NET Development

Back-end, Utrecht

Jij bent net afgestudeerd of je bent klaar om een carrière switch te maken en je wilt de groeiende markt helpen met jouw interesse in Back-end Development. Bij Social Brothers is dat de perfecte combinatie…

Bekijk vacature

Junior C# .NET Developer

Back-end, Utrecht

Wij zijn op zoek naar een Junior C# .NET Developer die ons Back-end team bij Social Brothers komt versterken. Samen met de andere Back-end Developers uit het team ben je verantwoordelijk voor het werken aan…

Bekijk vacature

VR Developer

Back-end, Utrecht

Het creëren van een digitale omgeving, een visualisatie waardoor je in een andere wereld terecht komt. Met jouw skills als VR Developer is dit jouw passie. Wij willen bij Social Brothers onze expertise verbreden en…

Bekijk vacature

C#/.Net Afstudeerstage

Back-end, Utrecht

Kom afstuderen in ons Back-end team! Het laatste deel van je studie is bijna aangebroken: afstuderen. Wij hebben interessante opdrachten die je bij ons kunt uitvoeren. Daarbij krijg je de kans om een kijkje te…

Bekijk vacature

Waar wacht je nog op?

Social Brothers streeft ernaar om de mensen met ambitie en behoefte om te ontwikkelen een plek te bieden waar dat kan. Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw professionele ontwikkeling? Laat het ons weten en wellicht stap jij straks in een wereld waar jij jouw ambitie waar kan maken!

Solliciteer nu!

Sollicitatie

De eerste stap is het versturen van jouw sollicitatie. Een motivatiebrief is niet nodig, stuur wel je CV mee. Je krijgt binnen een paar dagen reactie.

Kennismaking

Wanneer jouw profiel overeen komt met onze verwachtingen, nodigen we je uit voor een kennismaking. Dit zal een gesprek zijn van maximaal 1 uur. In dit gesprek krijg je alles te horen over de functie en kijken we samen of de functie en het bedrijf bij jou passen.

 

Assessment

Na een goede klik bij de kennismaking krijg je de kans om een assessment te maken die is gemaakt voor deze functie. In deze case worden jouw inhoudelijke skills getest en kan jij gelijk zien wat je in huis hebt.

Tweede gesprek

Wanneer jij het assessment hebt gerockt en de klik tussen jou en het bedrijf is goed, nodigen we je uit voor een tweede gesprek bij ons op kantoor. Tijdens dit gesprek leer je jouw directe leidinggevende en de HR Medewerker kennen. Jij geeft aan wat jouw ambities zijn en waarom jij bij Social Brothers en de functie past.

Besluit

Na het tweede gesprek is het tijd om de knoop door te hakken voor ons beide. Wij komen met een contractvoorstel als we positief zijn en we zijn natuurlijk erg benieuwd naar jouw reactie hierop.