Waar ligt jouw ambitie?

Onze ambitie is om onze klanten te kunnen helpen met het ontwikkelen van hun nieuwe website, een applicatie of ze te helpen met hun online marketing.
Hoe we dat doen? Met een groep van meer dan 50 enthousiaste en ambitieuze professionals, die iedere dag gaan voor het uiterste!

WordPress

Ons WordPressteam bestaat uit twaalf Developers, die allemaal stuk voor stuk hun eigen kwaliteiten hebben. Op innovatieve en creatieve wijze bouwen zij websites, pagina's en onderdelen voor de websites voor veel verschillende klanten. Onze Developers blijven zich ontwikkelen door interne kennissessies, maar ook door cursussen en trainingen, die ze direct kunnen toepassen in hun werk.

6 vacature(s)

Bekijk meer

Medior WordPress Developer

Front-end (WordPress), Utrecht

Werken als Medior WordPress Developer bij Social Brothers betekent ontwikkeling, uitdaging en developen. Wij zoeken in ons WordPress team een Medior Developer die met een aantal jaren ervaring in WordPress een mooie aanvulling is tussen…

Bekijk vacature

Medior Front-end Developer

Front-end (WordPress), Utrecht

Wij zoeken een Medior Front-end Developer in ons WordPressteam. Als Medior Front-end Developer houd jij je bezig met ontwikkelen, development en het begeleiden van Junior collega’s. Wij zoeken iemand die een aantal jaren ervaring heeft…

Bekijk vacature

Junior Front-end Developer

Front-end (WordPress), Utrecht

Wij zijn op zoek naar een Junior Front-end Developer met skills. Gaat jouw hart sneller kloppen van het ontwikkelen van websites en heb je oog voor detail? Heb jij 0 tot 4 jaar werkervaring en…

Bekijk vacature

Traineeship Front-end Development

Front-end (WordPress), Utrecht

Jij bent net afgestudeerd of je bent klaar om een carrière switch te maken en je wilt de groeiende markt helpen met jouw interesse in Front-end Development. Bij Social Brothers is dat de perfecte combinatie…

Bekijk vacature

Junior WordPress Developer

Front-end (WordPress), Utrecht

Wij zijn op zoek naar een Junior WordPress Developer met skills. Gaat jouw hart sneller kloppen van het ontwikkelen van websites en heb je oog voor detail? Heb jij 0 tot 4 jaar werkervaring en…

Bekijk vacature

Front-end WordPress stage

Front-end (WordPress), Utrecht

De nieuwe stageperiode komt er weer aan en dat betekent dat wij in ons Front-end WordPress team ruimte hebben voor nieuwe stagiaires. Stage lopen binnen dit team betekent dat jij mag meewerken aan ontwikkelen van…

Bekijk vacature

Waar wacht je nog op?

Social Brothers streeft ernaar om de mensen met ambitie en behoefte om te ontwikkelen een plek te bieden waar dat kan. Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw professionele ontwikkeling? Laat het ons weten en wellicht stap jij straks in een wereld waar jij jouw ambitie waar kan maken!

Solliciteer nu!

Sollicitatie

De eerste stap is het versturen van jouw sollicitatie. Een motivatiebrief is niet nodig, stuur wel je CV mee. Je krijgt binnen een paar dagen reactie.

Kennismaking

Wanneer jouw profiel overeen komt met onze verwachtingen, nodigen we je uit voor een kennismaking. Dit zal een gesprek zijn van maximaal 1 uur. In dit gesprek krijg je alles te horen over de functie en kijken we samen of de functie en het bedrijf bij jou passen.

 

Assessment

Na een goede klik bij de kennismaking krijg je de kans om een assessment te maken die is gemaakt voor deze functie. In deze case worden jouw inhoudelijke skills getest en kan jij gelijk zien wat je in huis hebt.

Tweede gesprek

Wanneer jij het assessment hebt gerockt en de klik tussen jou en het bedrijf is goed, nodigen we je uit voor een tweede gesprek bij ons op kantoor. Tijdens dit gesprek leer je jouw directe leidinggevende en de HR Medewerker kennen. Jij geeft aan wat jouw ambities zijn en waarom jij bij Social Brothers en de functie past.

Besluit

Na het tweede gesprek is het tijd om de knoop door te hakken voor ons beide. Wij komen met een contractvoorstel als we positief zijn en we zijn natuurlijk erg benieuwd naar jouw reactie hierop.