Waar ligt jouw ambitie?

Onze ambitie is om onze klanten te kunnen helpen met het ontwikkelen van hun nieuwe website, een applicatie of ze te helpen met hun online marketing.
Hoe we dat doen? Met een groep van meer dan 50 enthousiaste en ambitieuze professionals, die iedere dag gaan voor het uiterste!

Sales/HR/Management

Ons Salesteam is altijd druk bezig met al onze klanten. Zij zijn de personen die alle klanten kennen, ze helpen met hun vragen over hun website en ze vertellen welke service wij ze kunnen bieden. Vanuit Sales worden onze projecten binnengehaald en overgedragen aan onze Projectmanagers.

HR en Management omvat meerdere functies, denk aan recruitment, personeelszaken en administratie. Hier gebeurt alles achter de schermen, om ervoor te zorgen dat alle medewerkers bij Social Brothers hun werk goed kunnen uitvoeren en onze klanten blij te maken.

3 vacature(s)

Bekijk meer

Corporate Marketeer

Sales/HR/Management, Utrecht

Om Social Brothers, WP Brothers en 2DIGITS nog meer op de kaart te zetten zijn wij op zoek naar een Corporate Marketeer. In deze functie combineer jij jouw online marketing kennis, design kennis en je…

Bekijk vacature

Junior Controller

Sales/HR/Management, Utrecht

Wil jij doorgroeien in jouw carrière op het gebied van finance bij een digital agency? Bij Social Brothers Group krijg je de kans om je talenten te ontwikkelen in een dynamische en innovatieve omgeving. Als…

Bekijk vacature

Waar wacht je nog op?

Social Brothers streeft ernaar om de mensen met ambitie en behoefte om te ontwikkelen een plek te bieden waar dat kan. Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw professionele ontwikkeling? Laat het ons weten en wellicht stap jij straks in een wereld waar jij jouw ambitie waar kan maken!

Solliciteer nu!

Sollicitatie

De eerste stap is het versturen van jouw sollicitatie. Een motivatiebrief is niet nodig, stuur wel je CV mee. Je krijgt binnen een paar dagen reactie.

Kennismaking

Wanneer jouw profiel overeen komt met onze verwachtingen, nodigen we je uit voor een kennismaking. Dit zal een gesprek zijn van maximaal 1 uur. In dit gesprek krijg je alles te horen over de functie en kijken we samen of de functie en het bedrijf bij jou passen.

 

Assessment

Na een goede klik bij de kennismaking krijg je de kans om een assessment te maken die is gemaakt voor deze functie. In deze case worden jouw inhoudelijke skills getest en kan jij gelijk zien wat je in huis hebt.

Tweede gesprek

Wanneer jij het assessment hebt gerockt en de klik tussen jou en het bedrijf is goed, nodigen we je uit voor een tweede gesprek bij ons op kantoor. Tijdens dit gesprek leer je jouw directe leidinggevende en de HR Medewerker kennen. Jij geeft aan wat jouw ambities zijn en waarom jij bij Social Brothers en de functie past.

Besluit

Na het tweede gesprek is het tijd om de knoop door te hakken voor ons beide. Wij komen met een contractvoorstel als we positief zijn en we zijn natuurlijk erg benieuwd naar jouw reactie hierop.