Waar ligt jouw ambitie?

Onze ambitie is om onze klanten te kunnen helpen met het ontwikkelen van hun nieuwe website, een applicatie of ze te helpen met hun online marketing.
Hoe we dat doen? Met een groep van meer dan 50 enthousiaste en ambitieuze professionals, die iedere dag gaan voor het uiterste!

Design

Ons team van vijf Designers is dagelijks druk bezig met het maken van de mooiste dingen. Nieuwe wireframes, een huisstijl of een nieuw logo, voor hen is niets te gek. Zij zijn het creatieve brein achter al onze projecten. In sessies met onze klanten presenteren zij hun opties en de beste match wordt uitgewerkt tot de mooiste websites.

3 vacature(s)

Bekijk meer

Traineeship Design

Design, Utrecht

Bezoek jij elke website vanuit een UX-perspectief en ben je altijd bezig met vragen  als: ‘Welk pad willen ze dat ik bewandel?’, ‘Waarom zit die CTA onderaan de pagina?’ en ‘Is dit wel de homepage…

Bekijk vacature

Medior UX/UI Designer

Design, Utrecht

Wij groeien hard en zijn daarom op zoek naar versterking van het design team in de vorm van een Medior UX/UI Designer. Ben je gek op het maken van Designs voor websites en apps en…

Bekijk vacature

Waar wacht je nog op?

Social Brothers streeft ernaar om de mensen met ambitie en behoefte om te ontwikkelen een plek te bieden waar dat kan. Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw professionele ontwikkeling? Laat het ons weten en wellicht stap jij straks in een wereld waar jij jouw ambitie waar kan maken!

Solliciteer nu!

Sollicitatie

De eerste stap is het versturen van jouw sollicitatie. Een motivatiebrief is niet nodig, stuur wel je CV mee. Je krijgt binnen een paar dagen reactie.

Kennismaking

Wanneer jouw profiel overeen komt met onze verwachtingen, nodigen we je uit voor een kennismaking. Dit zal een gesprek zijn van maximaal 1 uur. In dit gesprek krijg je alles te horen over de functie en kijken we samen of de functie en het bedrijf bij jou passen.

 

Assessment

Na een goede klik bij de kennismaking krijg je de kans om een assessment te maken die is gemaakt voor deze functie. In deze case worden jouw inhoudelijke skills getest en kan jij gelijk zien wat je in huis hebt.

Tweede gesprek

Wanneer jij het assessment hebt gerockt en de klik tussen jou en het bedrijf is goed, nodigen we je uit voor een tweede gesprek bij ons op kantoor. Tijdens dit gesprek leer je jouw directe leidinggevende en de HR Medewerker kennen. Jij geeft aan wat jouw ambities zijn en waarom jij bij Social Brothers en de functie past.

Besluit

Na het tweede gesprek is het tijd om de knoop door te hakken voor ons beide. Wij komen met een contractvoorstel als we positief zijn en we zijn natuurlijk erg benieuwd naar jouw reactie hierop.