De Social Brothers Academy

Bij Social Brothers vinden we persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk, je leert vanaf het eerste moment dat je bij ons binnenloopt. Onze Social Brothers Academy is een op maat gemaakt ontwikkelingsprogramma's voor iedereen, of je nou begint als stagiair, medewerker of Teamlead. Iedereen heeft eigen doelen en ambities, wij zorgen er voor dat we jouw plannen samen gaan waarmaken.

Stage

Stage lopen is bij Social Brothers een manier om het bedrijf te leren kennen en te laten zien wat jij in huis hebt. Tijdens jouw stageperiode voer je opdrachten uit voor school, maar daarnaast krijg je ook de mogelijkheid om je voor te bereiden op het echte werk. Door middel van het meewerken aan vette projecten kan jij je eerste werkervaringen opdoen. Wanneer je klaar bent met je stage en graag nog bij ons zou willen blijven werken, is daar ongetwijfeld een mogelijkheid voor. Wil jij je carrière bij Social Brothers van start gaan middels een stage, bekijk hier de vacatures!

Traineeship

Heb jij je opleiding al afgerond of wil je je graag omscholen naar een ander vakgebied? Ook op die manier kun jij je carrière bij Social Brothers starten door een Traineeship te volgen.

Wij bieden twee Traineeships aan: Digital Marketing en Front-end Development. Het belangrijkste dat jij nodig hebt om te kunnen starten met een van onze Traineehsips, is passie voor het vak en ambitie om te ontwikkelen. Denk jij dat dit iets voor jou is, bekijk dan hier onze vacatures.

Traineeship Digital Projectmanager

Projectmanagement, Utrecht

Jij bent net afgestudeerd en je hebt interesse in innovatie, uitdagende projecten en het samenwerken in een hecht team. Jij vindt projectmanagement super leuk maar je weet nog niet precies welke richting jij het meest…

Bekijk vacature

Recruitment stage

Sales/HR/Management, Utrecht

Bij Social Brothers zijn wij op zoek naar versterking binnen ons HR Team in de vorm van een recruitment stagiair. Vind jij het gaaf om bij te dragen aan de groei van Social Brothers, alles…

Bekijk vacature

Word jij onze nieuwe collega?

Zin om veel te leren binnen een jong en ambitieus team? Wacht niet langer en solliciteer!

Solliciteer nu!