Artikelen & blogs

post

Even voorstellen: Projectmanager Sophie de Haan

Ik werkte bij KLM als analist, maar ik zocht een meer dynamische omgeving, waar ik creatiever kon zijn en meer de leiding kon nemen over eigen werk. Ik zocht naar een digitale klik en innovatieslag. Toen zag ik via LinkedIn een vacature voor een projectmanager bij Social Brothers. De vacature paste precies bij mij. Vanuit mijn studie heb ik affiniteit met IT. Ik ben bij Social Brothers bezig met verschillende facetten: marketing, design en development en dat maakt mij de spin in het web binnen die teams. Deze baan biedt precies de afwisseling en de jonge omgeving die ik zocht! Ik werk nu drie maanden bij Social Brothers, maar het voelt alsof ik hier al heel lang werk.

Lees verder
post

Business Developer Niels de Leng aan het woord

Met een kantoor in Rotterdam willen wij bij Social Brothers onze markt verder uitbreiden naar de stad in Zuid-Holland. Daar hebben wij Niels voor, met zijn achtergrond bij bedrijven als Hes Botlek Tank Terminal, Verwater en bestuurslid bij de Jong Havenvereniging is hij de perfecte schakel tussen Social Brothers en de markt in Rotterdam.

Lees verder
post

Even voorstellen: Designer Jesper Post

Jesper Post werkt sinds een tijdje als designer bij Social Brothers. Hij volgde de opleidingen Mediavormgeving aan het ROC en Communicatie en Multimediadesign aan de HAN in Arnhem.

Lees verder
post

Werken bij Social Brothers, volgens developer Ryence

Ryence Hörmann werkt al vier jaar als front end developer bij Social Brothers. Hij is begonnen als stagiair en doorgegroeid naar fulltime front end developer.

Lees verder