Wie zijn wij?

Wij zijn Social Brothers, een digital agency dat sinds 2011 bestaat. Met 60 enthousiaste professionals zoeken wij naar innovatieve en effectieve oplossingen.

Wij werken voor opdrachtgevers van alle statuur, van hippe lokale start-ups in de fashion tot aan grote internationale corporates in de IT. Met trots kunnen we zeggen dat wij klanten als Boskalis, Piet Boon, SPAR University, het Rode Kruis, ABO en Backbase mogen verblijden met onze services. En daar willen wij nog veel meer mooie namen aan toevoegen. De laatste tijd heeft Social Brothers twee labels opgezet genaamd 2Digits en WP Brothers.

2Digits is een digitale productstudio die organisaties helpt met innoveren. Wij werken samen met ambitieuze opdrachtgevers die technisch voorop willen lopen en een echte impact willen maken op de wereld.

WP Brothers zorgt ervoor dat je website van alle markten thuis is: op maat ontwikkeld, goed vindbaar en met een duidelijk verhaal. We doen dit met techniek die voorbereid is op veranderingen in de toekomst. Met meer dan 250 succesvolle lanceringen zijn wij hét specialistische WordPress Bureau in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam.

Vanuit ons scale-up kantoor in Utrecht en een kantoor in Rotterdam werken wij dagelijks met en voor onze opdrachtgevers. Samen online groeien is waar we enthousiast van worden.

Wij zijn Designers, Developers en Marketeers

Sinds 2011 online & kicking

Wij zijn Social Brothers. Sinds 2011 het digitale bureau voor jouw bedrijf. Vanuit onze kantoren in Utrecht en Rotterdam worden we gedreven door de uitdagingen van onze opdrachtgevers. Ons team van designers, developers en marketeers ontwikkelt websites, apps en online marketingcampagnes die de basis vormen voor de bedrijven van onze opdrachtgevers.

Wat we doen

Ons team bestaat uit stuk voor stuk gedreven en enthousiaste young professionals. We werken graag met nieuwe kanalen, veranderende middelen of innoverende technieken. Voor ieder vraagstuk hebben wij de specialist: marketingavonturiers voor creatieve uitingen en campagnes en websitehelden voor een prachtige volledig responsieve website of webshop. Wil je liever opvallen met een unieke app voor een evenement of een bedrijfsgame? Onze app-nerds bouwen de mooiste apps, perfect werkend op iedere tablet en smartphone.

Work Hard, Play Hard

Naast dat wij samen problemen oplossen voor onze klanten hebben we ook genoeg ruimte voor plezier op en naast de werkvloer. Ben jij fan van de beste foute hits op de vrijdag en sport je graag met collega's tijdens de bootcamp op kantoor? Bij ons komt het allemaal samen.

Elk jaar organiseren wij verschillende evenementen om onze collega's zo goed mogelijk te leren kennen. We organiseren beerpongtoernooien, game avonden, sportevenementen, kennissessies en maandafsluitingen. Elke vrijdag is er een VrijMiBo en als kers op de taart gaan we altijd op teamweekend in november met het hele team.

Internationale ambities, aandacht voor talent

Focus op talent

Als bedrijf investeren wij graag in het talent dat wij onze collega’s noemen.

Waardeer jouw relaties

Wij hechten waarden aan onze partners en collega’s. We werken samen met elkaar, niet voor elkaar.

Altijd zorgen dat het werkt

We zijn hongerig, ambitieus, houden van uitdagingen en nieuwe dingen doen. Bij ons hoor je niet snel dat we het niet kunnen of weten.

Wees altijd open en eerlijk

We zijn open, transparant en toegewijd om het beste te doen wat de klant nodig heeft. We tolereren geen politiek, verborgen agenda’s of passief-agressief gedrag.

Plezier hebben is belangrijk

Tijdens en na het werk is het belangrijk om plezier te hebben met elkaar. We zijn binnen Social Brothers meer dan alleen collega’s en stralen dit ook graag uit.

Word jij onze nieuwe collega?

Zin om veel te leren binnen een jong en ambitieus team? Wacht niet langer en solliciteer!

Solliciteer nu!