Waar ligt jouw ambitie?

Onze ambitie is om onze klanten te kunnen helpen met het ontwikkelen van hun nieuwe website, een applicatie of ze te helpen met hun online marketing.
Hoe we dat doen? Met een groep van meer dan 50 enthousiaste en ambitieuze professionals, die iedere dag gaan voor het uiterste!

Stage bij Social Brothers

Stage lopen bij Social Brothers is niet zomaar stage lopen. Je krijgt bij Social Brothers de kans om je in de periode van jouw stage te ontwikkelen tot junior medewerker in jouw vakgebied. Je krijgt één op één begeleiding van een professional uit jouw team en mag daarbij snel meewerken aan opdrachten voor onze klanten. Op die manier leer je het werkveld kennen en kun je je echt voorbereiden op het werkveld.

Ben jij benieuwd of je bij ons stage zou kunnen lopen? Bekijk snel de vacatures!

0 vacature(s)

Bekijk meer

Waar wacht je nog op?

Social Brothers streeft ernaar om de mensen met ambitie en behoefte om te ontwikkelen een plek te bieden waar dat kan. Ben jij klaar voor een uitdagende stage waarin je klaargestoomd wordt om het werkveld te leren kennen en jouw grenzen te verleggen? Laat het ons weten en wellicht stap jij straks in een wereld waar jij jouw ambities waar kan maken!

Solliciteer nu!

Sollicitatie

De eerste stap is het versturen van jouw sollicitatie. Een motivatiebrief is niet nodig, stuur wel je CV mee. Je krijgt binnen een paar dagen reactie.

Kennismaking

Wanneer jouw profiel overeen komt met onze verwachtingen, nodigen we je uit voor een kennismaking. Dit zal een gesprek zijn van maximaal 1 uur. In dit gesprek krijg je alles te horen over de functie en kijken we samen of de functie en het bedrijf bij jou passen.

 

Assessment

Na een goede klik bij de kennismaking krijg je de kans om een assessment te maken die is gemaakt voor deze functie. In deze case worden jouw inhoudelijke skills getest en kan jij gelijk zien wat je in huis hebt.

Tweede gesprek

Wanneer jij het assessment hebt gerockt en de klik tussen jou en het bedrijf is goed, nodigen we je uit voor een tweede gesprek bij ons op kantoor. Tijdens dit gesprek leer je jouw directe leidinggevende en de HR Medewerker kennen. Jij geeft aan wat jouw ambities zijn en waarom jij bij Social Brothers en de functie past.

Besluit

Na het tweede gesprek is het tijd om de knoop door te hakken voor ons beide. Wij komen met een contractvoorstel als we positief zijn en we zijn natuurlijk erg benieuwd naar jouw reactie hierop.